WORD ERKEND KANSMAKERS-TRAINER VIA DE CERTIFIED TRAINER OPLEIDING 

Maak mee krachtig teamwork voor duurzame verandering

Maak mee krachtig teamwork
voor positieve verandering

  • Begeleid jij professioneel graag groepen en vind je het fijn hen beter te laten communiceren en aan een zeel te laten trekken?
  • Zie jij ook dat in onze maatschappij de druk enorm is en de problemen zich opstapelen?
  • Wil jij graag als coach of trainer teams, leerlingen, begeleiders... rond een thema waarin jij expert in bent, makkelijker oplossingsgericht laten praten en samenwerken voor positieve verandering?
  • Hou je ervan mensen een laagdrempelige en praktisch methode aan te leren zodat ze autonoom ermee verder kunnen?
  • Wil jij een effectieve werkvorm die perfect in jouw werking kan geïntegreerd worden en ook meer impact geeft?
  • Sta je eventueel open voor een co-creatie van eigen customised gesprekskaartenset rond een Kansmakers-thema waarin jij expertise hebt bv teamontwikkeling, rouw, pesten, diversiteit,..?

Wil je ook certified Kansmakers®-trainer worden?

Ben je ook een bruggenbouwer die anderen ook graag handvaten geeft om problemen bespreekbaar te maken, samen met anderen en hun talenten en ideeën in te zetten voor duurzame verandering? Niet enkel met gelijkgestemden, maar ook net om in onze diversiteit in veiligheid bij elkaar te kunnen leren zijn en positief samen te werken? Klik op de stappen voor meer info.


Stap 1: Volg Kansmaker Pro-training

De basis is dat je zelf de methode en bijbehorende visie rond verbindende communicatie en participatie goed leert kennen door een live-train de trainer te volgen. Bekijk hier ons aanbod en hoe aanmelden.

Stap 2: Doe ervaringen op

• Zoals ook met autorijden het geval is, krijg je pas ervaringen en groeikansen door veel kilometers te rijden.

• Je wordt in Kansmakers pro kan je 3 maanden begeleid worden en altijd hulp en feedback vragen.

• Je kan je eigen knowhow, ervaringen en oplossingen met Kansmakers uit jouw werkomgeving delen op de cocreatie-community en zo een meerwaarde zijn voor de optimalisatie en groei van Kansmakers.

• Maar ook vooral als persoon voel je je relaxter in het leven en merk je dat door het innerlijke werk, de verbindende communicatie en ook betrokken confronteren echt toe te passen, je een wereld van verschil ervaart in je leven. 

• Online kan je ook altijd support krijgen zodat je niet vastloopt. 

Stap 3: Volg de (online) Premium certified Kansmakers-training  met co-creatie van je eigen uitbreidingsset

• Als je meer en meer de Kansmakers-vibe van binnenuit wilt voelen en als je het niet enkel wil gebruiken in je eigen werk/leefomgeving maar ook anderen wil introduceren en het leren gebruiken, ben je heel welkom voor het vervolg met de ®certified Kansmakers-training .

• Deze wordt grotendeels online begeleid. In dit traject zitten o.a. 4 verdiepende online modules rond onder meer lichaamsbewustzijn & communicatie, leren coreguleren, verdieping van de polyvagaaltheorie en ons zenuwstelsel, echte co-creatiekracht voorbij trauma , ... + 8 Q& A's, ervaringen delen en een afrondende Kansmakers-sessie van 4u.
Als meerwaarde kan je je eigen uitbreidingsset co-creëren samen met Katrien rond je eigen expertise/thema. Bijvoorbeeld: talenten, rouw, emoties, mindset, organiseren,...Zo kan je je eigen customised Kansmakers-dozen aan klanten aanbieden en kan je hen in Kansmakers introduceren via dit gespreksthema. 

Wanneer je dit traject succesvol hebt afgerond, krijg je alle werkmateriaal en kan je ook Kansmakers groepssessies en train de trainers-trainingen geven, pakketten verkopen met een interessante commissie en sta je op deze website als erkend trainer. Jouw uitbreidingsset wordt ook door Kansmakers met een vergoeding voor jou aan andere klanten aangeboden.

• Zo heb je met dit alles dus ook een extra verdienmodel via Kansmakers.

Stap 4: Geef zelf Kansmakers-Pro-live-trainingen 

Na je certificaat kan je opdrachten krijgen via Kansmakers of zelf klanten aanbrengen volgens een afgesproken commissie. Je kan dit perfect naast of bij je eigen professionele activiteiten doen en in je eigen doelgroep. Je voelt je verbonden in een community van Kansmakers-certified trainers die net als jij voelen dat verandering van binnenuit vertrekt én die echt die safe spaces en handvaten willen brengen aan jong en oud waardoor er ruimte is voor veiligheid, kwetsbaarheid én kracht. Fijn is ook dat je eigen customised dozen kan aanbieden aan je klanten. Via co-creatie en met jouw expertise ga je echt gelijkwaardigheid, participatie en positieve verandering mee in beweging zetten. Welkom!

Bij interesse, meld je hieronder aan en we houden je als eerste op de hoogte met interessante lanceeracties. Als je nu al vragen hebt, contacteer me gerust via mail of telefoon. Bekijk hiervoor onze contactpagina.

Interesse? Voorziene start is najaar 2023. We keep you posted!

"Zo startte ik in 2008 als jonge mama met creatieve groepsworkshops voor kinderen om rust in zichzelf te vinden en ouders handvaten aan te bieden."

Katrien De Keyzer

Communicatietrainer en bezielster Kansmakers

"Opleidingen in intuïtieve ontwikkeling en coaching, alsook het medicijnwiel, voice dialogue, kernkwadranten, Hope-methodiek, ... deed ik vooral in een zoektocht mezelf en mijn hooggevoeligheid beter te leren kennen en uit een gemis aan echte verbinding in de maatschappij. Ik startte er al mee toen ik een prille twintiger was. Ik dacht er toen niet aan om er mijn beroep van te maken en het bleef eerder een hobby en bijberoep. Zo startte ik in 2008 als jonge mama met creatieve groepsworkshops voor kinderen om rust in zichzelf te vinden en ouders handvaten aan te bieden. Mijn ervaringen in trainingen met volwassenen begon eigenlijk door toeval. Ik werkte in 2011 als freelance Art Director voor Change Magazine en toen die voor hun lezers een retraite om dichter bij jezelf te komen in Frankrijk organiseerde, bleek een week voor vertrek de begeleidster af te haken. Toen ze me vroegen die te vervangen besloot ik die sprong te wagen. Deze week bleek een succes en al de deelnemers waren heel tevreden, waardoor ik daarna nog vele trainingsweken en retraites in het buitenland, alsook in mijn dorp vrouwencirkels, organiseerde. Af en toe deed ik ook groepsworkshops voor klanten van mijn communicatiebureau. Door mijn burn-out stopte dat een tijd, maar na de ontwikkeling van Kansmakers pikte ik de draad terug op en besloot ik niet langer dit als sidejob te doen maar om er echt 100% voor te gaan. Nu geef ik trainingen en deze keer met deze effectieve methode."

"Zo startte ik in 2008 als jonge mama met creatieve groepsworkshops voor kinderen om rust in zichzelf te vinden en ouders handvaten aan te bieden."

Enkele Kansmakers aan het woord

Hanan Ben Abdeslam, vroedvrouw, trainer bij www.oumi.be

Seliha Buelens, studente rechten

Nog Kansmakers

KLIK OP HUN LOGO ALS JE MEER WILT WETEN OVER HUN AANOD

"Wanneer mensen echt contact hebben met vreemden of vage kennissen, zoals een praatje met een verkoopster, is dit een 'hidden source of belonging and happiness'. Uit onderzoek bleek dat deze mensen blijer waren die dag en zich meer verbonden voelden met hun omgeving”

Gillian Sandstrom, onderzoeker aan de University of British Colombia.

Bron: uit artikel over de valkuil van teveel introvertie van Else Boer in De standaard, 11 augustus 2022

>